Ledig

Har varit ledig idag, men jag fick inte sova ut för de skulle vara på bilskolan kl. 10.00 så de var till att sätta klcokan idag med. Men som tur är är jag ledig imorgon med o då ska jag inte sätta nån klocka.

Har varit i trelle med Mormor och Bengt idag var trevligt tog en liten shoppingtur och avlutade med ett beökt på maxi. Jag fick ett paraply o en hlasduk(lägger upp bilder på de en dag) fick även Peter pan på dvd, för er som inte vet de är jag disney nörd hehe.

Har inga planer än för morgondagen mend e får jag väl se till att ändra på =)

Var hemma hos Jenny igår o kolade Gossip Girl o One tree hill, har blivit lite an en tradition´att göra de men de är kul att kolla ihop då kan man komentera allt o så. Innan jag var hemma hos Jenny hängde jag med Mamma o hämtade Nobbe o Anna, blev lite besviken Mexico 2veckor o inte brunare. Måste berätta de med dom åkte dit med 2väskor o kom hem med noll den ena var kavr i Mexico o den andra i Paris, lite otur om man säger så, hoppas dom snart hittar till Sverige igen.

Sen helgen blir lungn, tyvärr, jag vill festa men ska jobba ,blä. Även de är kul att jobba men ändå hade hellre festat men men, de komemr ju fler hleger, Nästa helg är de Nobbes 40årsfest ska bli trevligt, har kommit på att jag nog ska införskafa mig något nytt tills dess, men får se.

Har soterat ut 4klännigar idag som jag ska sälja o gissa om de känns menmen jag anväder ju inte dom o då är de bättre att jag säljer dom än att dom hänger o tar plats i gadroben men ändå de känns. Men sen får jag se de från den ljusa sidag 4 ut minst 4 in =)


Puss

Ja, lovar att bli bättre

Jag ska bli bättre på att uppdatera men jag har varit sjuk de senaste evckorna så jag har inte orkat.

Idag har jag jobbat, gick ganksa sanbbt har ju att göra men inte jätte myc,ket att göra men lagom.
När jag kom hem från jobba käkade jag middag o sen har jag o mamma fixat Nobbes vishäfte till hans 40årsfest. Tog ju bara nån timme att få de prefekt, tyvärr är de inte hlt klart för jag har inga bilder att jobba med till de så vi får vänta tills han o Anna kommer hem från Mexico.

Imorgon ska jag träffa Lisa o gå en sväng,
alltid trevligt att träffa henne o prata skit eller rättare sagt jag pratar hon lyssnar =P

För övrigt tycket jag att allt är trist händer ju inget, så är väldigt utråkad...
Så vet ni nåt kul elelr galet man kan göra så kom gärna med tips =D

Puss

Idag är de Min dag =)

Började dagen med att jobba började kl.04.00 o slutade kl 13.00 typ,
sen var de hem fick presenter av mamma, en kjol en kofta, en tröja o biljetter till mamma mia the musical =)
Sov typ en timma käkade middag o nu håller jag på med tråtan inför kvällen.
 De blir ett härligt gäng ikväll =)

Nä nu kallar köket igen så jag får se om jag skriver mer senare annars skriver jag en rad imorgon =)


Puss

Förkyld

Börjad med en seg dag på jobb, var jätte trött hela dagen, efter  de var de bara hem sen har jag sovit...
Har hjälpt mamma lite md tvätten , men jag är ehlt slut, mår inte bra alls super förkyld, men som tur är är jag ledig imorgon så jag kan bli frisk till fredag!
 

Puss


RSS 2.0