Vanlig dag

Började dagen mad att följa med mamma när hon skualle köra Anna o Nobbe till svågortorp ( där dom skulle ta tåget till kasturp, för att kliva på ett paln till Mexico, man är ju inte alls avis)

Efter de var de ut o traska med Lisa som gällde, trevligt, mycket skit prat hehe

Sen var de bara att ta sig till jobb, har varit helt okej på jobb idag. Jessica o Sara kom för bi o sa hej o visade upp sina hår( skulle var hårmodeller) De såg helt okej ut, bara synd att Jessica hade nåt konstigt nät i sin håruppsättning, men de skulle väl vaar tredigt eller nåt.

Inte lång tid kvar till fredag, partyparty =)

Håll bara tummarna för mig att jag inte har halsfluf igen utan att de bara är att jag är förkyld...

 
Allt ser prefekt ut på utsidan, men insidan är bara en röra som inte vet någoting...


 

Puss 


Ny mobil =)

Dagen böjade med att jobba, var skit trött i morse, fattar inte varför sov hela dagen i går o hela natten. Men efter lite funderiga på jobb kom jag fram till att jag var bakis i dag o var fortfarnde full igår, illa, illa, inget som ska upprepas.

Efter jobb cyklade jag o byttade bilskola, verkade vaar en bara bilskola, så nu håller vi tummrana på att jag inte behöver köra så mycket utan snart har de där kortet.

Efter bilskolebesöket var det siba som gällde, o ett nytt mobil köp, är riktigt nöja, vill ni kolla in vilken jag köpre är de en sony Ericsson C702

När, jag kom hem kollade jag Filmen Sec and the City lite för lång men jag gillade ändå den.

Nu är de snart träning som gäller, har ju inte tränat på evigheter så ishallen ikväll ska bli riktigt härligt.
Min nya fina skor

Puss

Helgen slut

Ja då var även denna hlegn slut. Varit en ganska bra helg enligt mig =) Bio i fredags o festa igår. Har ju lärt mig en sak av denna helgen drick inte så men blir redlös inget bra alls., menmen skit samma man lever ju bara en gång o jag lär ju inte göra om de... Idag har jag inte gjort mycket mer än sovit, mådde ju inte så bra innan...

Puss


Bio

Ikväll är de bio på programet, Ska o kolla Patrik 1,5 så bli riktigt kul. Innan bion blir de väl en fika med Vivan o Lollo.

Vad har hänt uder dagen då. Jobbat, var en del att göra men då går tiden snabbt så de är bra. Efter de så klippte Emelie mig. När de var avklarat så skulle vi fixa hår så jag kan förlänga mitt, men nä de finns inte i min färg så de kan jga ju helt glömma, menmen skit samma, de blir mer shopping pengar till New York. Nä nu är de snart dags att dra. Lägger in bilder på min fina skor i morgon LOVAR!!


Puss

Kom på vad jag önskar mig

Sprit pennor alltid bra att ha eller vad säger ni???

Ja

Nu är de dags för att börjar blogga igen känner jag =P

Har kommit på att jag orkar inte med alla namn förkortningar så jag komemr skriva ut era namn, om de inte är någon som vill de så säg till för då gör jag inte de =) Samma sak gäller bilder vill ni inte vara med på bild så säg de, men jag frågar alltid innan jag lägger upp en bild =)

Ja då hoppar vi rak in i vad som händer.

Var i stan i dag med Jessica. Shoppade ett par skor( nu vet jag vad ni tänker  men jag skulle ju inte shoppa fråns New York, men jag måste ju ha nytt till nästa fredag så då är de tillåtet)

Hittade dock inga kläder super trist, Har ni nåt tips på nån snygg klänning eller kjol som passar bar att festa i så vill jag gärna veta måste ju ha nytt till fredag.

Har väl hänt en del sen jag skrev sist men pallar inte skriva allt de så ja jag börjar idag o sen bilr de uppdatering så fort jag kan =p
Kan ju skriva att jag klarat körkortsteroin o förhoppningsvis har jag ju snart klarat körningen med =) Målet är ju att ha de innan New York
Lägger upp bild på skorna imorgon =)

Pusss


RSS 2.0