Helg igen o Jobbar

Jepp deär är helg i gen men jag jobbar som vanligt menmen de är kul. Igår var de tjejmiddag o bara tjejsnack o ut gång, säger bara fy fan vad ball de var igår Tackar alla som var med o gjorde kvällen till vad den blev helt underbar, får vi snart göra om igen tjejer =)

Har shoppat liote i veckan med tänkte lägga tpp lite bilder på de senare.

Anna klart jag kan maila lite bilder till dig gör de senare idag elelr imorgon.

Nä nu ska jag gå o fixa till mig har ju lite planer för kvällen =)

Just de glömde att skriva kommer även lite bilder från gårkvällen med i ett senare inlägg.


Puss

Shopping =)

Jepp, en dag på stan idag men har dock inte handlat nåt hittade ett par klänningar som tåls att tänka på så får se hur jag gör, ska till stan igen på torsdag innan jag börjar jobba så då ska jag o Jessica köpa de vi hittade idag, Jessica hittade sjukt snygga skor, jag hittade med ett par jag vill ha men får se jag har ju min svaghet för klänningar sen vill man ju ha nåt nytt är ju tjejmiddag på fredag sen kankse utgång får se vad som händer med kvällen ju =)

Har inte gjort jätte mycket de senaste dagarna mer än umgåst med Jens o Jessica. Jag jobbade hela helgen, var ganksa kul var en del att göra men som sagt kul

Nä nu är de i väg till Jens som gäller sen ikväll är de träning får se om jag träffar jessica en stund sen när jag har tränat, hade varit trevligt, har ju lite o prata om heheh.....


Puss

Snö Snö Snö

jag gillar snö helt underbart kunde ha kommit i julas istället men ändå de är snö.
I eftermiddag är de hem till storbror i skurup som gäller o käka kina mat( har ni vägarna förbi skurup nån gång o ska äta testa deras kinamat super god)
Han har även lovat mig att vi ska åka pulka så jag hoppas han håller detta, lägger in bildbevis sen på om han höll de eller ej. Ska se till så att mina andra storebror med åker pulka kan bli intresant detta, hehhe

Förkylningen är mycket bättre har dock knappt nån röst men ändå känner mig inte lika död som igår elelr i förrgår utan mycket bättre =)

Sen är de tjejmiddag nästa vecka ska bli riktigt kul så ni som ä'r bjudna ni har fått sms kan ni vara snälla o svara på om ni kommer eller ej så fort som jag o Mia måste ju köpa mat o sånt =)

Nä nu ska jag fixa till mig o lite så kankse skriver sen vem vet.

men ni får gärna skriva ett inlägg o berätta vad ni ska göra idag.

Ha de super

Puss

Jag vet super länge sen

Japp, jag vet var helt för länge sen jag skrev men jag har haft fullt upp men an massa o sen har jag inte känt för att skriva heller.

Som jag skrev har jag haft en del att göra har träffat mina brödar en hel del vilker är super kul, har en del år att ta igen så ja jag pratar o träffar dom en hel del o till mina kompisar som jag nog har satt liet åt sidan på grund av de säger jag förlåt men jag hoppas ni förstår =) Sen vet jag att en hel del av er har ganksa mycket i skolan med så ja.

Sen får jag inte glömma att säga GRATTIS till Emelie som fick jobbet som reseledare, skit kul för dig tror verkligen att du kommer passa som de =)

Under dessa dagrana som jag inte skrivit har jag även träffas min brorsdotter som är en jätte härlig tjej på 10år och super kul att få träffa henne o umgås med henne.

Har även dagit på mig världens förkylning även därför jag inte skrivit varit hel död.

Tror de eller ej men jag har inte shoppat på ett bara tag  vilket är super =)
Men å andar sidan har jag inte varit i stan heller.

Sen har jag sagt att jag vill fyltta är så jävla trött på att bo hemma speciellt när jag är hemma lika mycket som mamma o hon med är sjuk funkar inte måste hitta nåt o de är snabbt blir ju galen.

Sen den 13-15mars dra man till en suga ett helt gäng kompisar o har bara kul under en helg ska bli sjukt ball =)

Nä nu får jag sluta skriva innan hon börjar gnälla ännu mer elller rättare sagt jag ska datan här ifrån så hon slipper gnälla. Skriver mer om en stund


Puss


Shoppning

Japp, skulle ju inte handla mer, men vad gör man när man är på stan o hittar nåt man bara älskar o sitter skit snyggt, jo man köper de...

Har även varit o kollat på lägenhet idag o jag blev så kär i den speciellt de underbara trägolvet. Men de var första lägenheten jag kollade på så ja får ju kolla lite till, ska boka tid hos baknen så jag får veta hur mycket jag kan lägga ner på en lägenhet.

Imorgon är de nordiska mästerskapen som gäller ska hjälpa till dät med vad vet jag inte riktigt men de lär jag ju få veta imorgon, så de kommer bli en låånnnggg dag börjar 9 sen slutar jag inte från 8 på kvällen, men de lär bli kul ska vara med Lollo hela dagen så de kan ju inte bli mer än kul =)

Helgen är de jobb som gäller börjar antagligen 02.00 imorgon natt o så slutar jag förhoppnings vis senast 12.00. Har även en lägenhet på lördagen på dagen som jag kanske ska kolla på får se hur trött jag är. Annars på lördag kväll är de ut till Pia och Micke i skurup som gäller, ska dit med Mamma o käka middag o lite sånt trevligt =)Skorna är köpta sen innan även linnet med, men väskan o klänning är köpt för dagen =)     
     


Så skriva gärna vad ni tycker om mina inköp =)


Puss

Ledig

Så skönt är ledig idag. Tog en låånngg sov morgon sen käkade jag frukost med mamma. har precis gjort vid mig ska en sväng med mamma till stan och efter de ska jag träffa Anna (dagis).
Kom på att jag måst köra ut till Vivans jobb, skla beställa lite kläder till dom på jobb. Men de var ett tag sen jag pratde med henne så de ska bli kul, har ju inte nummer kvar på min mobil så jag har inte kunnat ringa henne heller.

Igår var en soft dag jobb sen sov jag bara ett par timmar måste komma ifrån den vanan men de ska vi fixa nästa vecka =) Sen på kvällen igår kom Jim hit en stund han hade ändå kört Jens till malmö så då kunde han lika gära titta förbi så de blev att han satt o pratade skit i nån timmar o kollade lägenheter för nu har de tydligen inte bara mamma som tycker jag ska flytta utan han med =P

Nä nu ska jag ibäg, men skriver en rad senare


Puss


mmm

Ibland är man bara trött på allt o alla o för till fället är jag de. Händer typ inget kul Men ja de är ju alltid en menning med de som hände rså de är väl därför de är så dött. Vet att jag lovade er bilder dom kommer men jag har ju inte tid. Hmmm, nu kan man ju bara undra har inte tid o så inget som händer, kankse de som är grejen har fullt upp med allt möjligt så jag har inte tid. Sen orka bo hemma är så jä'vla trött på de, vet inte exakt på vad men nåt är de vill flytta men de är fan omöjligt har ju inte råd svin dyrt med lägenheter ju.

Men lite roligare skaer träffade mina brödrar i helgen trevligt. Träffade 2 av dom igår med, var kul de med =) Sen blir de till farmor till helgen ska bli jätte kul har inte träffat henne på evigheter.

Nä nus ka jag sova.


Puss

RSS 2.0