Soft dag =)

Har varit en lung dag idag

Bara jobbat och efter jobb åkte jag och Sandra till skolan, träffade min galmla lärare(eller vad man ska kalla henne), Mia där, riktigt kul o träffa henne ska kankse in om en sväng på torsdag med o prata med skit med henne då =)

Skulle möte upp Josefine som slutade halv 3 på skolan för att sedan ta en fika med henne. Blev en runda på entre' o sen en sväng på mobilia o fika där =)

Nu om en stund ska jag och Sandra dra till Bk för att hämta en grej där sen är de väl bara softa ikväll som gäller, aknske kolla andra avenyn med Jessica, får se hur de blir =)
 

Måste berätta hittade jätte fina tubtoppar på MQ(Paris & Kate) får se om de blir en sån topp nästa månad fina o satt super snyggt gjorde dom iaf =)

Måste ju svar på min komentar från andra inlägget:
Ja, Anna, första gången jag åt en whopper är de så svårt att fatta jag fick typ samma reaktion av Jessica när jag sa de till henne, hahhahah 

Puss

Kommentarer
Postat av: Anna & Pelle

Yes, svårt att fatta för det hör till typ allmänbildning att man har käkat whopper!!! Vågar man fråga varför du aldrig har käkat whopper förut?

2009-03-25 @ 08:13:56
URL: http://pelleerovraren.blogspot.com
Postat av: Mia

Hej Fuling! Jag har bokat in att vi ska fika nästa torsdag. Jag hoppas det passar :P Puss

2009-03-26 @ 20:45:46
Postat av: Sandra

BK BK BK, hahah <3 festa imorgon. jadåååå <3 PUSS

2009-03-27 @ 14:50:26
URL: http://sandrawigren.blogg.se/
Postat av: Karin

Tillochmed JAG har ätit en Whopper innan Emma! hahaha...den militanta vegetarianen...^_^Jag har fortfarande inte varit på Entré än, men jag har på känn att dagen då jag ska, närmar sig...Ha det fint...det är soligt ute :D:D

2009-03-31 @ 12:24:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0