Student present

Började dagenemd att äta en jätte god fruktfrokust. Efter de bar de av till jobb.
Jobb gick ganska snbb idag o har varit hlet okje, lite slött är inte så mycket o göra där. Kan tänka mig attd e blir ännu mindre imorgon. De är fredag imorgon ju och jag har mcyket svårt att tänka mig att de är så många som handlar kakor o så en fredag kväll kl. 7 men visst, får väl se man kankse blöir förvånad.

Efter jobb drog jag upp till satn där jag skulle träffa L. Hon var desperat behov av en klänning Js student. Sprang runt hela satn hittade igen som passade elelr var snyggt, men till sist blev de en jätte fin vit klänning med röda blommor på. Under tiden vi letade klänning letade vi även student present till J. L vet ju redan vad hon ska ge henne men jag visste ju inte. Men till slut på sista stopet inne på mobilia hittade jga den perfekta presenten =). Jag är så nöjd med den, hoppas nu hon gillar den.

När vi ändå var på stan passade vi på att titta in till K o säga hej till henne när hon jobbade. Alltid lika trevligt att se andra jobba :P

Har pratat i tele med EJ typ hela kvällen, mycket givande samtal :P Vi kom iaf fram till att vi ska ut på lördag de är ju alltid något. Och att vi antagligen ska till Mazarin, så ja de lär bli ju, hehe

Tror de elelr ej trots jag varit på stan hela dagen så har jag inte shoppat något till mig sj, bara student present till J är faktiskt stolt över mig sj, hehe.


Nä men ha en toppen kväll alla glada läsare.

Klänningen jag ska ha på Js student =)

(trycker ni på bilden blir den större)






Puss

Börjar nytt jobb idag =)

Har börjat dagen med att äta en god frokust med grönsaker och fruk. jorde även min unch då med, belv tonfisksallad ska bli gott.

Ung 2 timmar tills jag börjar på de nya jobbet ska bli jätte kul. Vet dock inte vad jag ska ha på mig,jobbigt.
Men de lutar nog åt de nya rosajeansendom är så söta, hahah

Ska bädda o klite snåt nu innan jobbet, o tömma min fönsterkram, vår fönsterputsare kommer i eftermiddag o ska putsa alla fönsterna.

Måste ställa en fråga. Har ni ätit gul kiwi någon gång?? Om inte bör ni testa, de är mycket godare än grön kiwi.

God kväll alla!!

Så nu hoppar jag in på de nya jobbet direkt. Helt ärligt så vet jag inte vad jag tycker om jag gillar de eller inte ganksa tråkigt men de var nog för vi var för mycket personal idag, jag hoppas de ändras annars lär detta bli en låååånnnggg sommar. Menmen de var ju bara första dagen mycket kan ju hända.

Mamma hämtade mig efter jobb så vi körde direkt till maxi o handlade.

Är ganksa trött och uttråkad nu men ja vad ska man göra jag är ju inte trött så jag vill sova bara så ööö trött. Nån som har något tips på vad man kan göra??


Puss

Shopping, hehe

Mognen började lungt. Mamma väckte mig när hon hade gjort frulle o så käkade vi.
Bestämmde oss för att dra upptill stan. Jag hade set lite grejor jag ville ha så varför inte .Hon var ju ledig och var var ju ledig. Skulle även åka o handla mat så jag hade skrivit en jättte lång lista.

Men ja de blir ju aldrig som man tänkt sig. De ringde från mamams jobb o frågade om hon kunde komma in o jobba. Så hon börjar nu kl.15.00.

Men å andra sidan lite shopping hann vi ju emd ändå o en snabb tur till maxi, vi var ju tvungna att äta något.

Så för övrigt vet jag inte vad jag sk göra idag skulle ju haft en typ hel dag med amam men de blide inte så. Kankse ska ta tag i dammsugaren o dammtrasan, hade inte varit helt fel.

Lägger upp bilder lite senare på mina nya inköp idag!

Måste säga att de är jätte kul att felr börjat läsa bloggen o så, tipsa gärna fler om den!!

Har precis tittat klart på ett underbart avsnitt av Gossip Girl. Så mycket dom säger o gör där som är så snart o ja helt sjukt ju. De är ju precis som alla andra, det ända som skiljer är pengar typ.

Var med LL innan o käkade glass i Falsterbo, jätte gott =)

Börjar nya jobbet imorgon önska mig lycka till.

Inköpen från tidigare idag
( NI vet att klickar ni på bilderna blir dom större)

  Känning Only

  Pyjamasbyxor Lindex

  Linne MQ

Måste lägga till detta sitter o pratar med K på msn o hon sa:
(
pratade om vilka nördar vi var typ)


Men, hellre blogg och shopping än Heroin och Crack



Puss


Fick Jobbet=)

Dom ringde precis o jag fick jobbet =).
Jag börjar på onsadg kl.13.30 ska bli såå kul!!

Kom hem för en stund sen efter en lyckad shoppning tur på mobilia med MGK.

Till lördagen:
Allt började emd att jag o EJ skulle o handla inga probelm alls. Vi bestämmde att hon skuell ringa när hon kommit hem o hon hade ringt o pratat med sin pappa.
Efter en stund ringer hon till mig och de första hon säger är vi har PROBLEM. Lite halvt nevös svarar man ju jaha vad då för probelm??
Då visar de sig att killen som skulle fixa högtalarna är i Ängelholm o komemr hem på måndag. ja, okej, svara jag men vi löser de. Sen lägger hon till att vi inte har någon lokal, då belv jag lite mer nervös o undar varför. De visar sig att hennes pappa har fått åka iväg för någon hade dött. Så med andra ord de var abra till att flytta festen. Lite halv stressad o så packar jag ihop mina grejor o sälnger mig i en taxi hem till EJ.
Väl framme känner båda att vi hade behövs mat och dricka. Vi rusar ner till pzzerian o beställer vars en kycklingkebab, sen är de hem till EJ för att käka o öppna den första cidern. Vi tar delite halv lungt tills vi inser att klcokan är mycket o vi måste göra vid oss, fixa snittar med mera.
Kl 20.00
Vi är klara o allt är lungt vi väntar på folket o ingen kommer i tid(vilket vi inte hade räknat med heller)
Klockan närmare sig 20.30-21.00 o olket börjar ramla in i alla dessa underbara dräckter!!
Nytt folk gammalt folk kul folk.
Tiden tittar ciderna blir feler o fler o folk har vädligt kul o de är en toppen stämming, Folk äter våra snittar o minglar med varnadr o ja en helt lyckad o underbar fest med andra ord.

Till söndagen:
PÅ morgonen fick jag åka hem till EJ o hämta mina grejor o hjälpa henne att städa lite o prata skit om lördagen ,hehe.
Åkte hem sova lite sen var de ut till min morbor o han tjej o deras Pelle. Åkte dit med mormor o Bengt. Grillade o tog de lungt. Sen var de hemfärd.
Kolla gärna in Pelles blogg http://pelleerovraren.blogspot.com/


Bilder från Lördagen


                             


Inköpen från tidigare idag


             

Min Kusin( är han inte söt??)


        


Puss


Lördagen blev super!!!

Hade ju maskeraden igår o de belv super lyckat. Lägger upp lite bilder på de senare.


Idag har varit en lung dag. Har varit hos N, A och P. Alltid lika soft o skönt att vara där.

Jag uppdaterar lite mer senare eller imorgon om allt som hände igår o så.

AJ ringde precis så hon är på väg hit så ska vi ses en stund.

Puss

Klänning klar =)

Dagen började lungt,tills mamma insåg att hon var tvungen att åka till maxi o handla mat. De hade ju varit lungt om inte jag blev tvingade typ att följa med o de var ung en timme tills hon skulel börja jobba. menmen de gick snabbt o vi hann utan problem.


När vi kommit hem o satt ut nicke (min fågel) på balkongen så vandrade jag hem till mormor.

Hon höll på men min klänning till imorgon, så jag skulel prova den o så så allt blev rätt med den. Hon mätte o så o fortsatte att sy o jag följde med Bengt till mobilia. PÅ mobilia var jag tvungen att ta en snabb tur på Vero Moda, hade set en super söt klänning i en tidning, men tyvärr fanns den inte där så jag ska kolla istan nästa vecka hade verkligen velat ha den super söt ju.

När vi kom hem till mormor igen var de fika o så sen var de bara igång med att fixa de sista på mina vingar o min klänning. Så nu är den änkligen klar =)

Skulle ha varit o handlat med EJ idag men hon hann inte(vilket var helt okej för min del). Men hon hade ändå fixat som plåster på såret att vi ska iväg o fotas vet inte riktigt var o så men åter kommer med den faktan när jag vet mer, vet bara att de var den 3juni KL. 14.00 o de tog 4-5 timmar. Men de kommer nog bli skit kul =)

Har inte gjort så mycket mer idag, varit ganska lungt lär ju ha mycket mer att göra imorgon. Men de kommer bli kul.
Ska bli riktigt kul att se vad alla kommer att vara utklädda till imorgon kväll hehe.

Tillbaka där med klänningen, dom som känner mig vet att jag är typ besatt av klännigar ni andra vet de nu hehe
Så lite bilder på favoriterna

           

Måste beklaga mig lite om igår med var ju med LL o KL vi käkade chips o dippa, jag lär inte göra de på lååånngg tid igen mådde så illa efter de. Så LL de lär dröja hehe

Puss

Okej,

Fick ju lite komentarer på mitt förra inlägg men jag menar att jag dricker ju inte varje dag o inte varana helelr bara på helgerna men då ligger ni ju heller inte i lä elelr hur??

Jaja skit samma.

Dagen har varit bra idag. När jag satt o käkade frokust med mamma ringde telefonen då vad de chefen från Amarant(där jag provjobbade) han undarde om jag kunde jobba på söndag men de kan jag ju tyvärr inte fest på lördag städning på söndag. Men dom hade iaf varit mycket nöjda med mig så jag kunde nog räkna med sommarjobb där. Men jag ska ju inte ta ut glädjen u förskott är ju en idag o en på tisdag som ska prova jobba med så jag får ju se men håll tummarna.

Efter de fixade jag till mig och blev körd till LL jobb, ganksa kul o hänga där lite, gott godigs iaf hehe.

När jag varit där en stund så hämtade mamma mig o vi körde o fixade lite sakor. Ska snart hjälpa mamma 9o tvätta sååååå trist.

Har pratat lite med JFJ o han har ju som vanligt mobbat mig. Men jag fick dock en persons msn så jag får väl ta mod till mig o skriva till denna person att han  borde komma på lördag. Han ville ju inte komma för JFJ inte vad där men tar han med sig en kompis så borde de ju funka annars är han tönt.

Har smsat lite med EJ idag vi ska o handla mat o så imorgon o fixa tilllördag. Kom på att jag måste nog bort till mormor o fixa min klänning till på lördag men hon är ju så jobbigt.
När nu ska man ju inte vara så om sin mormor men ja menare skaffa ett liv hon är ätte jobbigt sen hon blev 65 o inte jobbar mer har hon varit ja SKIT jobbig. Då ska vi tänka på att de belv hon i feb så hon har ju intevrait de länge men ändå... När man ska inte klaga men lite måst man ju, hehhe

Kom precis hem från KL var där med o kollade film med han o LL trevligt, o filmen var helt okej slutet var skit men ändå. Vi skulle kolla på Aladdin med men de blev inte så. Sen cykel lampor är ett kapitel för sig sj hahaha.

Nä nu är de typ sov dags, sov gott alla glad =)


Puss

Middag

Har precis kommit hem, har varit ute o käkat middag med Lamorna o K. Riktigt trevligt måste jag säga vi skulel göra om de igen om 2 veckor o då blir de Gränden belv inte de idag för dom hade inte öppet menmen vi åt god mat ändå.

Har ju varit o provjobbat idag kändes jätte bra. Men där är 2 till som ska prova en imorgon o en på tisadg så ja, jag får veta på fredag elelr tisadg om jag får jobbet. Håll tummrana för mig.

Var en snabb runda på mobilia med mamma idag. Jag köpteigen krys i taket.

Har tänkt på de måste värkligen dra ner på mitt shoppande är ju besatt typ.
Men å andrasidan jag shoppar istället frö att drika ta droger o sånt.

Snart är de lördag o då är de fest ska bli jätte kul.
Får se hur många som komemr kan bli en del o den kan bli mindre men jag har fått ja från minst 13 så en del blir de ju.

Puss









Jobb??

Har varit på inervju idag till ett jobb, så ska prov jobba där imorgon ska bli riktigt kul.

För övrigt är jag klar med mina vingar till på lördag tänkte lägga upp en fin bild på dom lite senare idag.
Ska bli riktigt kulpå lördag. Ska bli kul att se vad alla klär ut sig till, spännande hehe...

För övrigt är de annars lungt.
 
Ska ju ut o äta med Lamorna o K i morgon ska bli jätte kul, problemet är bara var vi ska äta??

Skriver mer senare idag

Pratde med en av Lamorna innan idag o det var bestämmt att vi skulle käka på Gräden.
Nu är ju bara frågan vad man ska ha på sig??
 
Klännig eller kjol??
Alltid en fråga...

För övrigt har de varit en ganska trist dag idag, blir mycket roligare imorgon.

Skriver mer imorgon elelr i övermorgon beror ju på när jag ommer hem imorgon o hur trött man är!



Puss

Över 50 :)

Är så glad nu har komemr över 50!!
Köpte en ny idag så var jag ju tvungen att räkna dom o jepps dä'r är över 50 Klänningar, nästa mål 75.
Undrar om jag får ihop de inann detta året är lut de är ju ändå mer än 6månader kvar på året.
Några till lär de ju bli iår.

Var ute o festade i fredags.
först käkade vi middag henne hos Josse o firade JM, EK var me med skit kul att träffa henne var ju evigheter sedan.
 Vi drog till slagt ovanligt nä inte alls, men så kul de var......
Måste bara säga jag är såååå stolt över mig sj, hehe..

Sen igår var det ut o äta med min kära morbror o hans tjej o mamam , var skit kul.

Idag har de varit en lungn dag var på burlövcenter sen mobilia(köpte klänningen där) efter de åkte vi hem till mormor snabbt var tvungen att testa klänningen till lördag.
Den blir nog bra värre är de med mina vinga men jag har hela veckan på mig så de ska nog gå bra!

Ja så de var lite uppdatering. Får se när de kommer mer.

Puss


Jepps uppdatera!!

Blivit väldigt dålig på att skriva. Varför??
Vet jag inte har bara de behöver väl inte skriva av mig.

Har bara en fråga varör måste alla killar man träffar vara upptagna,
precis blivit dumpade eller helt enkelt bara konstiga var finns de normala??

Nä,nu ska jag inte vara sån men ändå...

Hade iaf jätte kul på vaborg,
hoppas att alla ni andra som var där me hade kul.

Nu är de helg igen o man ska jobba hela helgen typ trist men snat men de är ändå ganska lungt när man har jobbat har man ju hela dagne på sig att göra annat.. hahah

Ska ju till Magaluf i aug ska bli skit kul ska betala in den första summan nu i helgen sen är de inte lång tid kvar nån månad men va f*n skit samma tiden går snabbt om man har kul.
O varför skulle man inte ha kul har ju ett helt undaerbart gäng me kompisar!!!

Sen ni som är bjudna få inte glömma snart är de maskerad ska bli super skoj.
Nån som har någon ide på vad man kan vara??

Nä nu har jag mest skrivit flummflumm här känns de som ska försöka att bli bättre på att skriva!!

Puss




image16

RSS 2.0