Redan lördag

Så snabbt tiden går har ju inte hunnit lägga upp biler elelr skriva sen i tisdags eller onsdags, har haft fullt upp.  I onsdags så blev de en tur ner till trelle o sov hos Emelie där hade en trevlig kväll. Torsdagen hängde jag med >Emelie till jobb, så hon klippte o färgade ,mitt hår lite är super nöjd med de men vi får se vill ju ha de längre så en hårförläning hade ju inte varit helt fel, efter att jag hade fixat mitt hår blev de en shopping tur med Mia,har köp stop nu om man säger så. Kom hem från stan o lämnade min grejor sen drog jag hem till Josse o satt o påratde skit där ett tag.Fredagen fullt upp börjde med att käöra till maxi för att köpa ingredigenser till Josefines tårtor, sen hem o baka o fixa dom(bilder kommer) Sen stressa iväg till Patrik för att se hans lägnehet, super fin är så avensjuk vill med flytta, sen hem bytta kläder o hem till Josefine på tjejmiddag där =9 Trevligt, trevligt.

Dagen nu då, med Mamma till rusta, hem fixa till mig för att bege mig till Marie med Johanna,Josse och Mia, för att börja förfesta innan förfesten typ o käka lite pizza o så kommer bli super trevligt, sen är de att bege sig till storebror Jim i svedala för att festa där lite, sen beger vi oss till hotellet i skurup för att komma i rätt stämming och där efter är de Malmö som gäller. Mycket åkande med de komemr bli super kul.

Lovar bilder kommer imorgon eller på måndag på vad jag har shoppat o tårtorna jag gjorde till Josefine


Puss





Varför??

har varit inne på facebook o kollat lite, sen kollade jag dom som var online på msn, vad är de med folk??? Alla har så deppiga namn ju, man blir jätte deppig sj. Så hemskt är de inte för att de är januari o vädert är inte på topp. Man ska inte vara deppig när man är runt 20 de är rnt för tidigt de kan du vara när du har nån 40 eller 50 årskris ingen 20 årskris de ä'r ingen ålder livet leker o du har ju hela livet framför dig, Nä nu får ni sluta deppa o bli lite glada snart sommar ju =) Tänk på allt ni har o se framemot istället för lite trista motgångar. Så ett råd kom på roliga namn på msn o facebook o kom på vad som är bra istället för dåligt, så blir allt mycket bättre. Och tänk på att med alla morgångar kommer medgångar o allt händer av en andledning, man får alltid ut något bra av de dåliga så ha nu kul lev livet.

Sen vill ni ha er ett gått skratt gå in på tjuvlyssnat.se , ni lär skratta

Ha ni en kul o bra kväll o lite gladare imorgon är ni snälla.


Puss

Skor Skor Skor

Japp, skor gånger 3 är precis vad jag har inhandlat idag, finns inget bättre än när man bara faller över ett par skor eller fler =P Ska lägga upp bilder på dom men hinner tyvärr inte idag, ska när till Mias jobb en sävang nu sen ska jag köra och träna.

Annars har de varit jobb idag var helt okej men gud vad tiden gick långsamt, men vi fick en del gjort o de är de som räknas, fattar inte knapt nån kunder ibutiken idag heller o ändå är de ju lön nu idagarana, menmen de kommer väl imorgon o till hlegn.

Nä nu är de iväg, lägger upp bilder på skorna im morgon. 


 Puss

Ny vecka

Japp, då var de ny vecka igen, gud vad tiden går snabbt snart är första månaden på detta året slut.
Har inte gjort mycket mer än jobbat idag o sovit lite, är ju träning ikväll o ska jag inte var helt död immorgon så gäller de att sova på dagen =)

Skulle ju klrt ner till Emelie trelle men har inte hunnit tyvärr =(

Men imorgon ska Johanna o klippa sig hos Emelie så då ska jag med så då får jag träffa henne, är lite synd träffar henne aldeles för lite , måste se till att ändra på de.

Annars vet jag inte alls hur veckan ser ur de är ju träning i dag o immorgon sen är de part till hlegn men onsdag torsdag är oplanerat vilket gör att jag får lite panik.....Dom som känner mig vet att jag måste göra nåt hlea tiden klara inte av att inte ha nåt o göra får panik då ju.

Jag undrar när jag får min mobil den är ju inlkämnad så jag har min gamla mobil o den är inte bra alls, man hör inte vad folk säger iden så de är lite illa, vill ha min andra nunununu....

Josse ska med på träningen idag super kul, var länge sen hon var i ishallen nu ju =)

Sen den andra Josefine fyller år i dag så GRATTIS

Borde börja träna på gymmet här hemma nu i veckan, man får tydligen en gratis träningsvecka o får testa om de är nåt så de borde man göra, så Mia fatta vinken, när börjra vi??? Jag har fått papper på priser o allt.

Sen imorgon när jag varit med Johanna, om jag hinner blir de gossip girl och one tree hill me Jenny, är typ hlet besatt av dom seriserna men dom är såå bra ju =P

Har tyvärr inga roliga bilder från idag så kan inte lägga in nån, får se om de blir nån imorgon.



Puss




Sovit

Japp sovit är vad jag gjort hela dagen började ju jobba 02.00 inatt o jobbade till11.00 idag, var helöt slut när jag kom hem ju. Sen gjorde de inte saken bättre att jag kom hem från Josse vid 23.30 ung så de blev inte många timmars sömn, menmen som sagt har ju sovit igen de under dagen =)

Var super kul att träffa Josse igår. Vi käkade för mycket godis o för många chips illa. Så mycket vi hade att prata om super kul att höra alla hennes äventyr.

Nu in för kvällen har jag inga plaer blir väl till att läsa nån tidning eller läsa en bok.

Planerna imorgon är, jobbar, dra ner till trelle och sen är de att träna på kvällen =)



              




Puss





Tårtor hehe





Blev en lånd arbetsadag idag började 02.00 inatt o slutade 12.30 så de blev ett par timmar, sen är de att tänka på de är utan rast med =) Tur att man tycker om sitt jobb så mycket som jag gör annars hade de varit skit att jobba dom tiderna.

Så jag lovade ju er bilder på tårtorna jag skulle göra idag så här är dom


         

Så vad tycker ni??


Ska snart iväg till Josse men tänkte kan ju lägga upp en ego bild på mig sj mest för att visa min snygga DKNY-tröja från New York Heheh






Så vad ska ni hitta på denna lördag kväll då??


Glöm inte att kolla in Josses hemsida

http://www.yousofine.se/


Ha en super kväll




Puss








Bloglovin

Tänkte bara säga att ni kan lägga till mig på Bloglovin om ni vill finns länk lite längre ner på min sida, så kan ni ha koll på när jag skriver nya inlägg o så helatiden, sen kan ni ju lägga till de andra bloggarna ni läser så har ni koll på allt blogga ni läser smart va??

Puss


Börja kl 02.00

Japp, har fått tag på Johanna o vi kom fram till att vi skulle börja jobba kl. 02.00 inatt är ju en hel del att göra vet ju hur mycket beställningar de var nöär jag gick ifrån jobb i onsadgs så jag kan bara gissa hur mycket mera vi fått in, menmen de kommer bli kul ska göra en jätte söt dop tårta så önska mig lycka till att den blir bra så tar jag bild på den o lägger upp imorgon =) Har även en tårta som ska dekoreras med godis på(sega råttor och nappar)
Har ju fått veta eller de visste jag sen innan är ju en hel del skit prat på jobb om mig, men kom fram till att har dom inget bättre för sig än prata skit om mig så fortsätt, bättre att nån pratar skit om en än att dom inte alls pratar om en =)

Sitter o kollar på Let's Dance och måste säga jag älskar Kittys klänning helt underbar,hehe.

Var en som hade komenterat mitt förra in lägg så var inne på hennes blogg o kollade ,jätte fina bilder så gå gärna in o kolla hennes blogg  http://takai.blogg.se/

Ni kan får lite försmak på tårtor jag gjort innan så vet ni vad ni har att förvänta er imorgon =)

              


    

Lägg gärna in en komentar o säga vad ni tycker =)


Ha en fortsatt bra kväll


Puss



Fredag

Ja då var de fredag igen så snabbt tiden går. Känndes som de var fredag för bara nån dag sen, men de är bra att tiden går snabbt, det är ett bar bevis på att man har roligt o något att göra.

Har varti en slapp dag idag. När jag hade Käkat frukost o så körde jag ut till Mia för att gå en sväng, när vi kom tillbaka till Mia blev de löite varmchoklad så de var den gång turen =P

Har inga planer för kvällen, ska ju jobba nån gång i natt men vet inte när än har inte fått tag på Johanna, så de är väl målet med kvällen att få tag på henne så jag vet när jag ska börja =P

Disney on Ice var jätte kul, för er som känner mig vet ni att jag älskar disney o ja vad mer kan man säga då än att detta var inte helt fel att kolla på =)

Pratade lite med Josse igår när jag kom hem ska träffa henne imorgon ska bli jätte roligt att träffa henne, har ju inte träffat henne sen i sommras.

Annars är allt lungt idag lite förlungt inget bestämma ju =P

Så vad ska ni hitta på i helegn??



Puss





Disney on ice

Japp, då ska man på disney on ice i dag ska bli skoj.

Var ute o festade igår, de var trevlig. Men kändes lite skumt att festa mitt i veckan de gör man ju bara på sommaren, men man måste ju börja värma upp. Så alla trevliga kompisar är ni lediga på torsdagen nån gång borde vi dra ut på onsdagen. De var ändå en hel del ute även de inte varit lön eller nåt.

Fick sms av Josse för en stund sen o hon är hemma i sverigt igen =) Ska bli kul att träffa henne när hon kan hoppas snart =)

Har varit en riktigt slappe dag i dag har inte gjort något alls så de är bra att jag ska ibäg nu snart annars hade jag klättrat på väggarna, hehe


Nä nu ska jag äta o göra mig klar för kvällen =)

Ha de toppen


Puss





Ledig

Ja, då var man ledig 2dagar på rad, så skönnttt.

De blir till att festa lite ikväll, trveligt värre, har inte tänkt på de innan att man kan festa på onsdagar, lillördag ju. Så de blir en vinare ikväll är de väl tänkt.

Men då till nästa problem, vad ska jag ha på mig ??
Panik..... varför har man alltid de problemt fast man ha en gadrob full med kläder??

Imorgon är de Disney on ice som gäller på kvällen ska bli super kul. Ska dit med med Lollo o Bea, fick de av dom två o Emelie T när jag fyllade år =)

Har faktiskt inget planerat för dagen imorgon lite trist, men nåt dycker väl upp.

Imorgon kommer Josse hem =) ska bli så kul att få träffa henne hon har varit borta aldeles för länge.

Nä nu ska jag kolla kläder måste hitta nåt bar att ha på mig.

Puss

Klänningar!!!!

Börjar känna att de var länge sen jag köpte en ny klänning, känner att de är ett måste nästa månad. Kom på en bar sak på jobb idag dom lägger pengar på cigaretter o jag lägger mina på klänningar. Födelen är de skadar ingen dom går inte upp i rök o dom har dom mycket längre =)
 

 Klänningar från NEW YORK

Klänning från forever 21     Forever 21 klänning     Min nyårs klänning från forever 21



Nyaste klänningsinköpet

Från MQ i Ystad


Typ ingen av dessa ser speciellt snygga ut när dom bara hänger men dom är sjukt snygga på.  Lägger upp bilder på dom en dag när jag har dom på mig så ni får se hur snygga dom är.



Så till dagen, inte mycket har hänt mest slappat, träning i kväll =)
Var kul på jobb idag fick göra lite chokladkakor istället för bara massa tårt och bakalse grejor, men fick dock veta att vi antagligen bara är 2 imorgon o vi brukar vara 4-5 st menmen de är bara till att jobba på =)


Så tillbaka till klänningar nån bar tips på nån snygg inne klänning man borde köpa???


Puss



Träning

Jepp, då var de snart iväg o träna är de bästa med måndagar o tisadgar de är att de är träning, känslan när man är i ishallen är helt underbar man glömmer allt o alla, man bara är =)

Ja, ska man då sammanfatta helgen, den var skit kul.
 
Jobbet idag var med kul. Har inte gjort mycket mer än sovit idag elelr jo var en runda på Ilva med mamma var kul hittade en jätte fin soffa =)

Sen har gjort en liten tabbe idag, lämnade in min mobil o n är jag kom hem insåg jag att nummerna på mobilen inte var sparande på mitt kort så jag har inte nummer kvar, så ni av mina kompisar som läser detta era nummer tack

Nä nus ka jag iväg o hämta Lollo inför träningen skriver en gång till när jag kommer hem =)

3dagar till att Josse är hemma =) =) =)




Puss





Slö dag


Vaknade vid 12 idag, segt som bara den att gå upp. Var o festade med Jim o hans kompisar i svedala igår. Tro de elelr ej men  jag kom ifrån svedala denna gången, var dock lite borta som jag brukar vara när jag festat i svedala men fy fan vad kul vi hade de. Var på gamla hart break (eller hur de stavs) o de var riktigt roligt ballt folk super bra m,usik o super bra stämming.

Efter att ha åter hämtat sig lite var jag på hockey med mamma, Nobbe och Anna. VAr en ganska slö match men bättre i sista perioden. malmö förlorade dock mot Mora med 3-5.

Nä, är för tröätt för  batt skriva så jag skriver mer imorgon o lägger upp lite bilder då




Puss


Grattis Lollo

Får ju inte glömma att nämna att Lollo fyller år idag så ett stort GRATTIS till henne.

Bara 5dagar till Josse kommer hem ska bli super kul att träffa henne.

Va inne o läse blondinbellas inlägg om vikt o massa sånt, msåte säga att de hon skrev var super bra, för en gångs skulle säger nån emot alla bantningsgrejor o sånt.

Nä nu är de snart i väg o Parta som gäller.

Händer för er ikväll då??

Åter igen
GRATTIS LOLLO

Puss




Möbler

Har varit runt i alla möjliga möbelaffärer idag med mamma, kom fram till att Ikea och Ilva är bäst vad folk än säger dom andra ställena är mest trista o dyra. Så när jag väl fått tag på en lägenhet är de ikea som gäller har hittat en hel del jag vill ha därifrån, eller rättare sagt har hittat allt jag vill ha i mitt sovrum.

Ikväll är de festa med Storebror Jim o lillebror Heike, ska bli trevligt.

Puss


Filmkväll

Kom precis  hem från Jenny, har kollat på let's dance o film. Filmen vi såg var jätte kass ibörjan men mot slutet blev den bra, kommer dock inte hiåg vad den hette men ändå. Let's dance har jag inte så mycket att säga om vi satt o pratde massa skit samtidigt så kollade inte jätte mycket. 

Imorgon är de festa med storebror som gäller, dagen har jag dock en planerat än, men de llär ju dycka upp något. mamma är ju ledig o imrogon med så kan ju kankse hitta på nåt med henne. 

Innan jag åkte till Jenny hade jag Nicke ute ett tag han var så go, lite bilder.




            


Är han inte söt???







Puss






Fredag

Var o luncahde o fikade med Emilia idag, trevlig, var kul att träffas pratade om allt möjligt. Innan jag träffade henne var jag borta på Vivans jobb o pratde lite med henne ett tag sen man träffade henne, så de var med trevligt =)

När jag kom hem från stan, byttde jag bara kläder sen körde jag ner till Mia för att gå en runda med henne. Tyckte synd om henne att hon fick stå ut med mitt klagande på att jag har inget att göra i helgen eller jo de har jag men jag vill fetsa o de är ingen som kan imorgon så allt är blä.

Nä, så nu ska jag klaga lite vartför finns de inget att göra, jag är så grymt uttråkad händer ju inget alls, kommer hem typ halv 3 när man jobbar sen händer de inget på hela dagen så jävla trist. Nån som har nån ide' på vad man kan göra, inget där man sitter stilla måste röra mig. Är typ super rastlös de är de som är så segt. vet inte alls vad jag ska göra, hjälper inte vad jag än gör, sen går jag typ alla på nerverna känns de som. Är trött på att bo hemma men vill flytta nu!!!
Går ju mamma med på nerverna de är hon som får stå ut med att jag är utråkad. Sen blir jag så arg på mig sj att jag inte har nåt planerat til helgen, men å andra sidan har typå alla sagt till mig de löser sig du hittar nåt du kan göra i hlegn men har jag gjort de nä.Så jag har ju bara mig sj att skylla men ändå. Ska gå i ide sova till sommar ni kan väcka mig då känns som de händer mer grejor ¨då, nu sitter bara alla inne o ugglar o är negativa.

När jag o Emilia hade fikat så gick vi o kollade lite i affärer men jag är fortfarnade ganksa trött på shoppning sen NY och Emilia höll med om de, men hon köpte lite såna måste ha kläder inget kul så men sånt man behöver. Känner lite att jag tycker inte ens de är så kul o shoppa vad är då kul o varför kan de inte var bättre väder., Januari är en så trisit månad folk deppar ju bara även jag, är jätte deppig idag o vet inte varför. När nu känns de som jag tjattar mernmen ibland måste man.

Blir iaf filmkväll med Jenny ikväll, ska bli helt okej, hoppas jag blir på bättre humör bara för just nu är jag inget kul sällskap, men de blir säkert bara om nån timme igen =P

Skriver kanske mer senare


Puss

AUSTRALIA


Kan inte säga mer att de är en helt underbar film som har allt, spänning, humer, romantik, bomber, ja allt. Har ni inte redan set den så gå o se den. Trots att den är 2h o 45min så känns de inte så länge dom underhåller under hela filmen o den är inte förutsägbar händer mycket som man inte tro ska hända.

Se Filmen

Innan jag var på bio var de fika med Emelie(trelle) var kul att träffa henne vi träffas inte så offa längre men vi prata typ i tele varje dag. Sen körde jag o hämtade Mia o vi fika innan bion, blev mycket fika idag, men men har ju inte fikat på länge så var ju tvungen att at igen lite =P

Imorgon är de lunch med Emilia som gäller, ska bllil super kul att träffa henne har inte träffat henne sen New York o de är typ 1månad sen. Har tyvärr inga planer för kvällen än mend e ändra sig snabbt, kankse blir middage o gossip girl med Jenny vi får se, vill ju fest med i helgen.

Och bara för att påpeka att jag inte är helt glömmsk så måste jag berätta att jag kom ihåg att sms Patrik idag, inte illa om jag får säga de själv =P

Nä, nu är de sov dags är helt slut.

Puss

Bio ikväll

Japp,  då var de bio ikväll ska bli kul, var jätte länge sen jag var på bio.

Får ju svar på Karins komentar, de kommer bilder har ju blkivit en del nya, bland annat 3 st ny från New York. men jag lägger upp bilder på dom en dag.

Har varit en soft dag i dag. blev tyvärr ingen lunch med Emilia i dag men vi skulle ta de imorgon istället =)
Blev en fika hos mormor o Bengt istället vilket var jätte kul, satt o visade mormor massa gerjor från ikeakatalogen som jag kollat in till jag ska flytta vilket jag hoppas på bli snart.

Var en snabb runda med mamma på mobilia med tyckte inte där var så kul grejor, blev lite besviken, men de är nog för de är massa rea skit o så nu.

Nu snart är de matdags,s en ska jag at en fika med Emelie(trelle) o efter de blir de bio med Mia.

Skriver mer senare om hur bion var annars skriver jag imorgon.


Puss

Givande Samtal

Har precis avslutat ett telesamtal med Mia.
Vi kom fram till en hel del, vissa sakor jag inte tänker skriva om. men en sak som jag tänker skriva om.
Vi är typ hatade av väldigt många av nån andleding,
kommer man till en fest med nya människor är de inte många tjejer som gillar en,
o vi ska inte prata om flickvänner dom är vi inte alls uppskatade av.
Vi är precis som dom ju men ja ganska ball på sitt sätt.
Men å andra sidan de är ju mest tjejer som inte gillar oss, vi har ju inga problem med killar.

Annars har de varit en lung kväll inte hänt nåt typ.

Bra typ en vecka till Josse kommer hem, ska bli jätte roligt att träffa henne igen har saknat henne en hel del.

Imorgon är de kankse lunch med Emilia som gäller.
På kvällen är de bio med Mia o antagligen en fika innan bion, trevligt värre.
Patrik fyller år imorgon får inte glömma att smsa han, kommer säkert glömma de.

Nä, nu ska jag kolla på lite film.

Puss

Onsadg

Kan ju börja att berätta om går dagen, jobbade var super trött o helt  flummig på jobb kom inte i säng fråns halv 12 i måndags ingen hit när klockan står på 04.10. Så var mer eller mindre död på jobbet, men de vasr kul ändå.

När jag komj hem tänkte jag fixa lite på mitt rum, men efter en stund insåg jag att jag msåta sova annars lär jag inte klara av resten av dagen. Så de blev lite tv tittande sen sov jag. Vaknade vid 19tiden o då fixade jag lite på mitt rum o gjorde mig iordning för träningen. Träningen var skit kul igår, finns väl inte mycket mer än de att sga, Är sån härlig känsla när man kommer ut på isen, känns som  man bara glömmer allt om alla =)

Kom i säg lite tidigare igår men dock lite för sent ändå. Så der var hårt att gå upp i morse menmen de gick.

Jobb har varit helt okej idag, kunde varit bättre men men så är de.

Planerna för dagen, vet inte alls ska bort till mormor o lämna mina arbetskläder så dom blir tvättade sen ska jag käkla fläskpannkaka till middag ska bli gott.

Skriver mer senare om de händer når kul annars skriver jag en rad elelr så imorgon


Puss

STUGA !!!

Som de ser ut nu så blir de att vi hyr stuga ett helt gäng (16pers)den 13-15feb, ska bli sjukt ball heheh.
Händer inte så mycket annat har jobbat idag var helt okej...
Håller på agtt fixa på mitt rum nu så jag fåt bättre plats med mina kläder fattar inte hur jag ska få plats den dagen jag flyttar helt sjukt ju.
Händer inte jätte mycket i veckan ska på bio med Mia på torsdag, sen blir de till att festa i hlegn vet inte med vem än men de läser sig alltid =P
 Har en del komisar som fyller år i veckan ju, Patrik på torsdag och Lollo på lördag får inte glömma att säga grattis till dom hehe =P

Sen jag fattar inte vissa folk förstår inte hur man kan göra som dom gör, sen frågar jag mig tycker dom de är värt de?? I vilket fall som vet dom var jag står i frågan o jag ändara  mig inte antigen så löser man de eller så skiter man i de. 14-tis stil inget jag gillar

Ha de toppen


Puss


Trsit dag

Har varit en seg o trist dag idag jobbat sen sovit o nu gör jag inget, ska nog städa min gadrob låter kul va :P
Får se kanske dra till lund med Ems sen men vet inte om jag pallar ska ju trots allt börja jobba 4 inatt igen.Har inga planer för morgondagen heller, eller jod e har jag ska jobba, sen Ner till Mia o fixa bilderna från nyår så man kan lägga upp dom på facebook. heheh. Nä nu är de städning som gäller.


Puss

Slappe dag

Började med att sova länge ska ju ändå börjar jobba 4 inatt så får ju sova in tiden på nåt sätt. Käkade middag med mamma när hon kom hem från jobb, efter de körde hon mig till stan där jag träffade Patrik.
 Handlade lite Cider till Emelie o gick o lämnde det på hennes jobb.
Efter de gick vi ner till lilla torg o tog nån cider(öl) där. Patrik kom på att han skulle kolla in saker på åhlens så vi gick dit o kom fram till att dom har väldigt många skumma o konstiga sakor där som man inte har nån använing till alls, kom även fram till att vi vistte inte vad de var till alls så har ni vägarna förbi åhlens city i malmö ta en trip upp till andra våningen o kolla in grejorna där. Träffade även Mia o Rikard på åhlens så de blev att man pratade med dom en stund, mycket trevligt =p


Imorgon får man se vad som händer ska kankse på en fest med Emelie(pd) får se. tror att jag även ska träna imorgon, men ska jag inte de så ska jag antagligen gå en runda med Mia.



Puss


Kan ju skriva

Har kommit på att detta är typ den tradigaste månaden på året. Så jag tänkte efter vad kan man göra, fick iden vi hyr en stuga ett gäng men typ en nappar varför???

Klaga inte på att de inte händer nåt när nån iaf försöker få nåt att hända. Menmen vi får se hoppas de blir av i iaf o vi får ihop ett gäng hade varit sjukt ball.
Händer inte mycket för övriga. Jobbar o inte mer än så typ. Har shoppat lite lägger upp bilder nån dag =)

Helgen blir lungn bara jobb o nästa helg får jag väl se alltid nåt som händer =)

Imorgon är de iaf en sväng till lilla torg o innan de kankse lite shopping får se.

Emma

RSS 2.0