Lyckad student

Trots att de spö rengnade så blev de en lyckad student, var super kul igår =)
Men så mycket folk dom var ungefär 70pers som satt ner och åt sen kom de säker 30 till som skulle ha mat och så =)
Sjukt mycket disk och massa av glass och så som skulle plockas undan, men de var skit kul alla var glad och på bra humör,
Emelie höll ett jätte fint tal till Lollo,
 tyvärr har man inyte de ner skrivit så ni hade kunnat läsa de men både deras mamma och pappa grät så de var ett super fint tal =)

Vi drog där ifrån vid 24tiden i natt vi var helt död så super trött, drog hem till Emelie spelade lite kort pratade lite skit, sen gick vi och la oss.

Vaknade inte från typ 11 idag så de var skönt, åkte iväg och köpte bullar sen bar de hemåt för min del.

När jag kom hem var de hem till Sandra för att fixa Nettans hår och för att sedan köra till sandras morbror för att hämta Madde som skulle till kyrkan för att gifta sig med Andy(sandras älsta store bror)

Efter de var det ner till vellinge och träffa mamma och käka med henne. När vi körde hem körde vi inom hemma kväll på mobilia och hyrde film WILD CHILD. gillade filmen hade sin mening och så ganska soft film om man inte pallar tänka så mycket och en typisk tjejfilm =)

Ska gå och nanna nu hade jag tänkt ska ju till trelle och hämta lite folk sen och efter de bär de av till jobb och de kommer bli en llllååånnnggg jobb dag för jag jobbar sj och våra chefer tänker inte så lång så vikarie finns givetvis inte, de kostar ju.....Med andar ord ingen som vet nåt jobb man kan söka???

Morgondagen då, inte planer alls men känner för att dra ner till bo01 på kvällen och bara prata skit med nån om vädert tillåter så är de nån som känner frö de imorgon så hör av er =)

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0