3 Dagar kvar!

Då var de bara 3 dagar kvar till man ska upp o kolla VM ska bli super kul!!

Har inte hittat på så mycket idag mådde inte alls bra när jga vaknade så jag har inte jobbar, som till 13.30 idag o gick o la mig innan 22 igår så ja...

Imorgon är de Kåren som gäller ska bli jätte kul. Svart o Vit som är temat, tyvärr har jag inte valt kläder än vet inte alls vad jag ska ha på mig!

Funderar på att börja packa till gbg men vet inte vad jag ska ha med mig elelr nåt så alls...

Puss

Super helg!!!

Fredags belv jätte lyckat var här hemma o förfestade, käkade god mat o så, sen drog vi till slagt, Togs lite foto som man kan mobba folk för heheh...
Party ankan var med i fredags o inte bara de utan Party fisken o Party grisen med och en annan Party Anka.... Hehhe

Lördag jag o JS mötte de andra 3 från Ky istan fikade o så trevlig satt där väl i ett par timmar, När vi skulkle dra hem så hade vi bestämma att vi skulle käka sushi men så blev de inte dom hade ständt istället gjorde vi jätte goda mackor.

Vi bestämmade oss för att dra till Svedala o festa o de gjorde vi fy vad kul vi hade . Vi missade sista bussen hem men som tur var kunde mamma hämta oss....hehe.

Idag har de varit en lung dag jag o JS käkade frukost sen åkte vi till centralen där hon skulle ta bussen till flyget. Har inte gjort så mycket mer. Var pracis  o tränade de var helt okejmen jag är så trött så ja belv inte jätte lyckat.

På onsdag är de Kåren som gäller svart o vit är teamat så man får väl försöka komma på vad man kan ha på sig, Kankse ska göra de nu testa lite kläder.Party ikväll!!

Ska bli riktigt kul.Josse kommer snart så ska vi dra till flyggplatsen o hämta JS, efter de ska vi hämta upp E och efter de J. Sen lite senare kommer K och LL o B. kommer nog bli en lycket kväll, bli ju utgå¨ng med hehe vi får se var bara!! Men inte slagt är tötta på de hela högen typ.
Hoppas på att får träffa både Party Ankan o Party Fisken.

Ska även laga mat med Josse, JS, J och E ska bli såååå gott!!

Jobb idag var lungt men ändå stressigt svårt att förklara mycket att gröa.

Nä, jag uppdataera i kmorgon Josse kommer ju snart o då bär de av att tanka bilen sen häma JS å de andra!Glöm dagens problem,
det kommer nya imorgon


Puss
image8image9

Muffins

Dagen började md att jga besiktade bil o den gick igenom utan några problem alls, så nu vet alla de min bil är en säker bil att köra =)

Kom till jobb vid 11 tiden och då var de bara att börja packa marsipan figruer och göra fler dom är ganksa trött på små gula kyckligar om man säger så...
Jobbar en bra stund blev jag hungrig tänkte jag ska inte ta något men jag kunde inte hålla mig jag åt en muffins o har riktigt dåligt samvete för de,menmen kan ju inte göra nåt åt de mer än att inte göra om de =)

 Kom hemfrån jobb ringde LL ptadade med hemme i typ 40min, fick kankse inte ut så mycket av de men ja var ju kul ändå. Efter jag pratat med hemme ringde jag L och pratde med henne i nästan 1 o 1halv timme. Pratde ganksa mycket om GBG bara 7dagar kvar =) ska bli så kul att åka upp där.

Imorgon kommer JS ska bli super kul att träffa henne, jag o Josse ska hämta henne på flyggplatsen sen ska vi hämta upp E och sen hem till mig o göra mat, kyckling med fetaost soltorkadetomater rostade solroskärnor, ska bli riktigt gott. K skulle komma vid 20 tiden ska bli super kul att hon kommer,LL kankse med kommer då vi får se, L skulle kankse md dycka upp men ja vi får se vilka som kommer.


Pussimage7


Ny dag nya tag

Ännu en dag har gått,har gått väldigt snabbt idag.
Jobbade till 14 efterde skulle jag till cura kliniken för att kolla öron o ögon( har ju varit yr eller är yr rättare sagt)
Doktorn kom för en gångs skull fram till vad de var. Jag är yr för jag har spänningar från musklerna i ryggen som är ihop koplade med huvet. De var inget jag kunde träna bort utan de är något pyskiskt så de sitter i hjärnan så när jga kommer på vad de är jga går o spänner mig över så släpper de i ryggen. Har juinte ont i ryggen så jag lider ju inte av de så men att känna sig lite små full utan att ha druckit något vissa dagar är inte jätte kul, så ja jag får väl börja fundera på vad de är som gör att de är så här.Efter att jag hade varit där åkte jag hem städade lite, sen kom AJ vi käkade lite mat, gick bort till ILVA o fikade och sen gick vi en runda och plockade upp Josse. Vi vandrade ner till södervärn där AJ skulle ta bussen, sen vandre jag o Josse hem åt igen.

Har inte gjort så mycket mer än kollat lost nu när jag kom hem så de har varit en lung dag.

Puss

image6


Uppe Tidigt

Ja eller så tidigt var de inte gick upp klcokn 8 typ för att gå en runda efter de åt jag en stor frukost. Efter de begav jag mig till jobb.

Jobb har varit kul idag började med at jag fick fixa frysen o efter de gjorde jag chokladbullar, sen skulle jag på "kick off" typ super kul 3 timmar där vi bara skrattade typ, riktigt kul med andra ord.

Har väl inte mycket mer att säga om dagen den har gått snabbt idag..

Varför är de så svårt att släppa nåt som man vill släppa??
Varför kan man inte bara spola fram tiden ibland??


Chattarde med min lillebror för nån dag sen ochhan frågade varför jag inte träffade pappa, enligt pappa var de för att mamma inte lät mig göra de o enligt mamma var de för han drack... Vem ska man tro på??
Hur ska man tänka?
När jag partade omde med LL så sa hon att jag borde tänka innan jag sa nåt till lillebror...
Han var ju så söt på msn, han sa att han alltid vetat ha sin syster. Jag kan ju hålla med han hade inte tackat nej till att få växa upp med mina brödrar har ju 4 av dom o känner ingen så att säga....
Hoppas bara att jag får bra kontakt nu med lillebror så man kan träffas lite offtare o så.


Hade velat ta bort han från msn men de är kankse lite så men å andra sidan försvinner han därifrån o jag tar bort nummer från min mobil försvinner han inte nästan hela då??
Är ju ingen han umgås med som jag är med så de borde ju inte göra så mycket, men de är nog lite så att göra de, men ja, fan, varför ska allt vara så svårt varför kan inte allt vara lätt. Eller varför kan man inte gå i ide o vakna när allt är perfekt eller blir de nån gång perfet??

Snart är de fredag då kommer JS ska bli sjuktb kul. Klassträff o så. JL ringde mig innan han sa att han kommer till hlegn bara så där 2 veckor försent men ja de är ju bättre sent än aldrig. Fick mess av R idag hennes morfar hade dött så dom skulle ha begravning i hlegn tycker jätte synd om henne men vi får ju ses en annan gång.


Puss

Lunchat Med ET

Från att jag inte hade bstämmt så mycket igår till att ha haft en ganska spikad dag.

Vaknade vid 10-tiden, fixade till mig drog upp till stan o lunchade med ET . Träffade LL när vi lunchade hon skulle göra nåt skolarbete.
När vi hade lunchat klart så begav vi oss till ET skola där hon skulle klippa o färga mitt hår.
De var väl inte problem till en början med klippningen o färgen o så.
Färgen blev jätte bra är riktigt nöjd. Sen när hon skulle klippa mig gick de bra till en början. men när hon skulle klippa till luggen elelr ja håret där framme råkade hon klippa ett jack inte så kul men de ordnade sig och blev bra till sist blev nöjd fick lite kort lugg men den är ju inte kort. Den går ju ändå att ha bakom örat med ändå.
Ska vara modell till henne igen när hon ska ha prov iskolan då ska hon sätt upp mitt hår klippa de slinga de, tror bara att de var de hon skulle göra. Kommer nog gå bra hoppas jag eller klart de gör..hehe.

När jag hade varit där så hämtade mamma mig. Vi körde till mobilia o hämtade ut mina skor som varit på klackning. Dom belv riktigt fina =)
Efter vi varit där kördae vi till biltema för att köpa varningtriangel till bilen o västar så man sns om man är med om en olycka eller bilen bara stännar när de är mörkt.

Ska snart äta, dillstuvad potatis o lax ska bl riktigt gott.
Tänkte gå en runda efter de men får se, måste städa o så med.

Har varit ute o gått med LL nu, fick ett litet ryck. Var en trevlig tur, pratade en massa skit typ hehe...
Kom iallafall fram till att jag ska lägg ner P o denna gången ska jag göra de, bättre att hitta en ny. Var man nu gör de men de är ju ett senare probelm.

 JS kommer snart till Malmö ska bli super kul!!!
Men andra ord de blir fest hela helgen ska bli riktigt kul.

Sitter o pratar med LL på msn hon ska trycka upp P o mobba han för han inte riktigt trodde på att LLs mamma var sjuk i lördags,se vad han säger ska bli kul detta haha..
LL mobbade han o han förksöte få de till att jag hade ljugit så dålig stil av han...

Pratade precis med Josse o hon har kommit in på skolan i Australien skit kul ju. Kan inte fatta att hon åker till sommaren. Det är ju bara ett halv år typ men ändå helt sjuk ju är jätte glad för hennes skull.

Pratar med PE på msn han kommer inte till helgen är vi förvånade nä' inte ett dugg. Var ganksa väntat han har match klockan 15 o sista tåget går 18 så han hinner inte. Nästan lite skrattretande hahaha...Puss


Söndag.....


image5


Ja då var de söndag igen känns som de var söndag precis menmen tiden går snabbt.

Var hemma hos LL igår var jätte kul kollade melodifestivalen o lite sånt riktigt trelvligt.
Träffade K där har inte träffat henne på länge så de var riktigt kul. Tyvärr blev de inte att man hängde med dom ut började ju jobba 5.30 idag.

Jobb var ganska trist idag är ju själv på söndagar, ganska segt menmen det är bara en gång i månaden så man överlever.

Har messat lite med J från stockholm idag ska bli super kul att hon kommer på fredag har inte träffat henne sen i december.

Har inte gjort så mycket idag eller jo jag har städat min bil. Var kul på nåt sätt kände att jag verkligen vill ta körkort nu så ett tips till mina kompisar fråga mig inte hur de går med körkotet o säg inte till mig att jag borde ta de heller för de gör mig iriterrad och jag blir mindre motiverad till att ta tag i de när alla är på en. Så med andra ord jag säger till er när jag har tagit de så pratar vi inte om de heller skit bra då var de bestämmt.

Ska ha klassträff näste heleg eller ja de var meningen men ingen har hört av sig, trevligt av dom. Men J S kommer
iallfall o ML o K med o kankse PE. Hade varit super kul om PE kom har inte träffat han sen vi slutade i k-stad o de är snart 2år sen ska bli kul o träffa de andra 2 med  även M kan vara väldigt väldigt dryg iblan så ja. Dom kunde iallafall tackat nej väldigt ouppfostat menmen de kanske är så man gör längre upp i landet elelr nåt menmen skit samma kommer ändå ha kul.

Kom på de LL hade bakat en jätte god kladdkaka igår ett stort + till henne, hon borde satsa lite mer på sånt hon har nog lite dold talang för de...hehe...

Är ledig imorgon ska bli skönt, sov ut har jag inte gjort sen jag vet inte när, har dock inget planerat känns lite skumt brukar alltid ha något planerat menmen kan väl vara skönt de med. Kom på att jag har planet en ska elelr två iallfall men inget antsrängade men ändå ska ut o gå en runda sen ska jag till mobilia o hämta mina skor (dom har klackats om elelr hur de stavas..)

Varför kan man inte bara skit i en person när man vill de?
 Varför är de inte så lätt att stänga av sina känslor? 
Varför belv de som de blev?
 
Varför vara så kall o ändå inte?
Får spel varje gång jag bestämmer mig för att skita i de så tycker du upp mig på msn eller skickar du sms...
Varför kan du inte bara bestämma dig antingen hör du av dig som en kompis eller så hör du av dig som du vill nåt mer eller så hör du inte av dig alls. Något av alternativen borde ju funka inte blanning av dom . Man blir ju bara förvirrad och iriterrad.

Aja skit samma löser sig kankse nån gång...

Patarde med ET för en stund sen så nu har jag planer för imorgon ska kilppa mig o färga håret. Vill inte klippa mig men va fan får väl ställa upp men hon får bara ta väldigt väldigt lite vill ju ha långt hår igen de känns ju hlet kort nu.

Glöm dagens problem, de kommer nya i morgon...


Puss


Lördag!!

Dagen började med att klockan rigde 4.15 och jag var ganska pigg hade ju sovit mer än 6,5 timmar.
Kommer till jobb där jag o EJ inser att vi knappt har något att gra så de bara flyter på utan problem.
Som vanligt när jag o EJ jobbar måste vi juha musik, så då är de ju en självklr het för dagen medv vi tänker väl inte så mycket mer på att vi har musik på från EJ går ut o prata med några på golvet o inser att vi spelar musik för halv butiken opps hehe men ganska kul ändå, vi såg att där var nån som gick o diggade med så de var nog ganksa omtyckt som tur är. Dagen går o de händer väl inte så mycket annat kul.

P sickade sms igår o frågade om de var okej om R N och B följer med ikväll så jag messade LL i morse o frågade om de gick, får tillbaka om de inte komemr fråns vid 22 är de lungt så detta sänder jag vidare till P. De är ju lungt.
Nån timme senare får jag sms av LL där hon skriver att dom ej kan komma för hennes mamma är sjuk så ja då träffar man inte dom denna helgen heller men men sånt är livet.

Har inte gjort så mycket i dag sen jag kom hem från jobb sov i ca 1,5 timme för att orka med ikväll o sen kunna jobba imorgon så nu är man riktigt utvilad o vinflaskan är i kylen kan typ inte bli bättre ju, hehe...

Försöker komma på om man har lite skit snack men kan inte komma på nåt är ganska lungt på alla fronter....
Kom på att V fyller år i dag så man kan ju altid skriva GRATTIS till henne.

LL frågade precis om jag hade en extra flaska rött vin snäll som man är kollade jag o de hade jag en Dumonte Vinho Regional Alentejano 2005. Om nu när jga pratar med LL visar det sig att de är hennes mamma som ska ha de för att stå ut med oss ikväll hehe ganska ball.

Nä nu måste jag gå o göra mig i ordning för kvällen.

Ps. LL är lika med Lama förstår du då vem de är Josse??

Ha den super kväll


Puss 


Herr Party Anka

image4Tänkte bara tipsa om en anann bra blogg

partyankan.blogg.se


Parata GBG med L

image3

                      L                                                                         Jag

Har precis käkat o kom på att L Smsat så var ju tvungen att ringa henne.
Hon hade lite uppdateringar om Vm o lagt upp ett lite schema om vad vi skulle göra i GBG o när vi skulle göra de:

Fredag
Vm
Utgång

Lördag
Lunch
Vm
Hard Rock
Pub


Söndag
SHOPPING
VmInnan jag ringde L paratde jag med LL för att försöka komma fram till om P och R kommer imorgon eller inte,
men vi kom inte fram till nåt så vi får se om vi kommer fram till nåt senare ikväll.

Annars har dagen varit ganska trist inte hänt så mycket, bara jobbat typ..

Men de ska iallafall bli kul hemma hos LL imorgon var ett tag sen man träffade dom typ förra lördage men ändå...

Kom hem från Jönköping igår där uppe köpte jag en skit snygg svart klänning som jag tänkte ha imorgon.
Kan ju skriva lite hur de var där.
De började med att jag och M ska köra upp tisdag kväll de går bra vi har kul ibilen o så.
Ca 5mil utanför Jönköpng,  får vi sladd på bilen o åker i diket. Vi klarar oss utan ett blåmärkte ens. Bilen är de väl lite värre men men ja de är ju bara plåt....
När vi kommer upp till Jönköpning så hämtar E upp oss på en mack o sen kör vi hem till henne för att sova typ.
Onsdagen var kul vi shoppade lite, lunchade och åt en jätte god gryta som E hade gjort, spelade spel o kollade på när F spelade hockeybocky(har ingen anning om hur de stavs)  
Torsdagen hade jag o M bestämmt med E att vi skulle träffa henne på A6 men nycklen funkade inte så vi fick snällt sitta kvar hemma hos E o fortsätta att kolla tv till hon kom hem. När hon kom hem gick vi till A6 o käkade middag på Ikea köttbullar med potatis o brunsås. Efter de var de bara hem om till E o hämta våra grejor för att sendan åka upp till busscentralen för att sätta pss på bussen hem till Malmö( bilen går ju inte att köra)
Bussresan hem gick bra och vi är hela =)

PussJag o Josse

481209-2

Josse & Jag

Josse & Jag

Josse Nöjd Och Även Lisa Blev Nöjd

Nu har josse fått som hon ville jag har med skaffat mig en blogg får väl se hur de kommer att gå med det här!

Lisa Blev med ganska glad över att jag skaffat blogg.

Får väl se hur mycket av hennes komentar jag kommer att följa.
Vill ju inte vara för elak mot folk, men lite kan man kankse vara.

Puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0